De eerste exemplaren van de Iveco S-Way zijn voor Van Steen

De eerste in België verkochte Iveco S-Way werden geleverd bij Van Steen, een transportbedrijf uit Stekene.

‘First come, first serve’: het ziet ernaar uit dat Transport Van Steen de eerste Belgische onderneming was om een nieuwe Iveco S-Way te bestellen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de transporteur uit Stekene als eerste zijn drie S-Way-voertuigen van 480 pk in ontvangst mocht nemen, uit handen van Garage Cammaert uit Temse. Sinds 2005 kocht de Oost-Vlaamse transporteur al meer dan 60 Iveco-voertuigen. Het is met andere woorden niet overdreven om te stellen dat Van Steen een trouwe Iveco-klant is…

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo