De zes kandidaten voor de Truck Safety Award zijn bekend

Het bedrijf dat Van Moer Transport zal opvolgen in de wedstrijd Truck Safety Award, zal worden gekozen uit zes mooie bedrijven. Bij de kandidaten zijn zowel transporteurs die voor rekening van derden rijden als die voor eigen rekening rijden, zowel grote als kleine firma’s… en zowel uit Vlaanderen als uit Wallonië.

De Truck Safety Award beloont een Belgische vloot met bijzondere aandacht voor de verkeersveiligheid. De voorbije jaren zijn de vereisten op dat vlak echter steeds strenger geworden. De manier waarop wagenparken gebruik maken van de Code 95-opleiding, het welzijn van de chauffeurs en de interactie tussen dispatchers en chauffeurs nemen bijvoorbeeld een steeds belangrijkere plaats in. Vaak helpen ze om de schadeclaims van een vrachtwagenpark te naar beneden te halen.

De zes kandidaten die de fakkel van Van Moer Transport kunnen overnemen, zijn dus: De Luyker (Antwerpen), Schenk (Antwerpen), Suez (Beerse), TDL Group (Lummen), Transmosca (Ressaix) en Van Opdorp (Zelzate).

De wedstrijd wordt georganiseerd met de steun van TVM, Volvo Trucks en Brigade Electronics. De resultaten worden op 20 februari 2020 bekendgemaakt, tijdens de ceremonie van de Transport & Logistics Awards 2020 in Mechelen.

Lees alles over Brigade Electronics BV

Brigade Electronics BV

video

Brigade Electronics pakt uit met Intelligent Detection dodehoekcamerasystemen

Brigade Electronics is wereldwijd leverancier van veiligheidsoplossingen voor bedrijfsvoertuigen en rijdend materieel. De missie is om ongelukken te voorkomen, zowel on road als off road. Tijdens Matexpo pakken ze uit met de gloednieuwe Brigade Intelligent Detection dodehoekcamerasystemen. Deze herkent mensen en voorkomt botsingen dankzij articiële intelligentie. Daarnaast pakt Brigade uit met een interactieve demo van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo