DKV neemt een IoT-specialist over

DKV Euro Service heeft Styletronic aangekocht. Deze specialist in GPS-locatietools en IoT (Internet of Things) zal DKV helpen om in de loop van dit jaar nieuwe supply chain oplossingen op de markt te brengen.

Styletronic is een Oostenrijks bedrijf dat gespecialiseerd is in telemetrie, localisatie, geofencing en fleet management. Het ziet ernaar uit dat Styletronic de ontwikkelingspartner wordt van nieuwe digitale diensten van DKV. Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility Services Group, licht een tipje van de sluier: “Het gaat bijvoorbeeld om real-time tracking. Deze nieuwe service, zoals het nauwkeurig aangeven van verwachte aankomsttijden, kan hiermee zorgen voor aanzienlijk meer transparantie en effectieve afname van kosten bij vervoerders.”

DKV en Styletronic hebben besloten geen mededelingen te doen over het totaalbedrag van de transactie.

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo