DKV neemt een IoT-specialist over

DKV Euro Service heeft Styletronic aangekocht. Deze specialist in GPS-locatietools en IoT (Internet of Things) zal DKV helpen om in de loop van dit jaar nieuwe supply chain oplossingen op de markt te brengen.

Styletronic is een Oostenrijks bedrijf dat gespecialiseerd is in telemetrie, localisatie, geofencing en fleet management. Het ziet ernaar uit dat Styletronic de ontwikkelingspartner wordt van nieuwe digitale diensten van DKV. Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility Services Group, licht een tipje van de sluier: “Het gaat bijvoorbeeld om real-time tracking. Deze nieuwe service, zoals het nauwkeurig aangeven van verwachte aankomsttijden, kan hiermee zorgen voor aanzienlijk meer transparantie en effectieve afname van kosten bij vervoerders.”

DKV en Styletronic hebben besloten geen mededelingen te doen over het totaalbedrag van de transactie.

Lees alles over DKV Mobility Benelux

DKV Mobility Benelux

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo