Geert D’hooghe koopt Scania met 70 t/m kraan

Transportbedrijf Geert D’hooghe Services, dat binnenkort verhuist naar een nieuwe vestiging in Zele, heeft een Scania R500 B8X2*6LB met een 70 tonmeter kraan in dienst genomen.

Geert D’hooghe Services heeft zowel trekkers als vrachtwagens in dienst, en met deze aankoop zijn vier van de zeven wagens van Scania. De nieuwe R500 heeft twee gestuurde voorassen en een meesturende naloopas. Hij dient om werfruimtes of ander materiaal te transporteren. “De vrachtwagen is 10 cm lager opgebouwd”, zegt Geert D’hooghe. “Dat is belangrijk voor ons omdat werfruimtes steeds hoger worden. Omdat de motor vaak stationair draait, kozen we niet voor de V8. De 500 pk is krachtig genoeg voor het treingewicht van maximaal 60 ton. We opteerden voor de R-cabine omdat we onze chauffeurs maximaal comfort en ruimte willen bieden gekoppeld aan een zeer vlotte toegankelijkheid van de cabine.”

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo