Het bedrijf Engelbosch bekroond

Het transportbedrijf Engelbosch (Tienen) is verkozen tot “Ondernemer van het Jaar” voor de regio ‘Zuid-Hageland’. De prijs is uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Voka, de Vlaamse ondernemersorganisatie. Het bedrijf dankt de titel onder andere aan zijn sterke groei van de voorbije jaren en aan zijn stevige lokale verankering. Engelbosch werd opgericht in 1997 en heeft vandaag 35 voertuigen. Het bedrijf is actief in uitzonderlijk vervoer, binnenlands en buitenlands vervoer (Benelux, Frankrijk, Duitsland en Engeland), expressvervoer, containervervoer en logistiek. Het werkt met tweetalige Belgische chauffeurs, zodat de communicatie met de klanten vlot verloopt. Engelbosch draagt trouwens bijzonder veel zorg voor zijn werknemers. Tweemaal per jaar krijgen ze een opleiding over de verplichte codes en begeleid rijden en ze krijgen ook een cursus klantvriendelijkheid. Michel Engelbosch, directeur van de firma, wil blijven groeien maar is niettemin erg gehecht aan zijn streek: “Het begint moeilijk te worden om in Tienen verder uit te breiden. Maar ik ben een Tiense ondernemer en ik wil graag in de streek blijven.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo