Logistics Employer of the Year 2020: strijd der titanen!

Zes kandidaten, en wat voor kandidaten! Het aantrekken van personeel is nog altijd een absolute topprioriteit voor de Belgische transporteurs en logistieke dienstverleners. Getuige hiervan is een prestigieuze kandidatenlijst voor de volgende editie van de award Logistics Employer of the Year.   Vorig jaar viel die eer te beurt aan TDL Group (Lummen) voor zijn ambitieus aanwervingsbeleid. Tijdens de Transport & Logistics Awards 2020, die plaatsvinden op 20 februari van dit jaar, zal de opvolger van TDL worden aangeduid. Bij het aanschouwen van de kandidaten zijn we er nu al zeker van dat het onvervalste klepper wordt: Bleckmann, DSV Solutions, Jost Group, Kuehne + Nagel, Transuniverse Forwarding en Weerts Supply Chain staan alvast op de eerste startrij. Afwachten wie als eerste de finish haalt! De prijs Logistics Employer of the Year wordt ondersteund door Prologis en TL Hub.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo