Move Intermodal haalt zijn ideale mobiele laadkist bij Kässbohrer

Kässbohrer en het Belgische transportbedrijf Move Intermodal hebben samen een mobiele laadkist van 45 voet met coilgoot ontwikkeld. Dankzij deze nieuwe transporteenheid is het mogelijk om zware coils te vervoeren zonder gebruik te moeten maken van tussenpalen. Move Intermodal heeft van het multimodaal transport zijn paradepaardje gemaakt. Tot nu toe maakte het bedrijf van Luc Driessen gebruik van 25’ mobiele laadkisten om coils te vervoeren, maar de vrije hoogte was niet ideaal en de nuttige laadlengte was niet handig om terugvrachten te laden. Na lang zoeken en tasten, kwam Kässbohrer met een oplossing op maat, meer bepaald een nieuwe mobiele laadkist, type K. SWAU CC van 45 voet, met een tarragewicht van 4.500 kg. Dankzij de verplaatsbare tussenwanden is het mogelijk om coils te vervoeren zonder gebruik te moeten maken van tussenpalen. Deze toepassing komt perfect tegemoet aan de operationele verzuchtingen van Move Intermodal. Tijdens het laden en lossen is de tijdswinst aanzienlijk en dankzij dit extra voordeel heeft de transporteur beslist om 100 exemplaren te bestellen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo