blank

Nieuw DC van Barry Callebaut genomineerd voor de Foreign Investment of the Year Trophy

Het nieuwe distributiecentrum van chocoladegigant Barry Callebaut is een van de vijf genomineerden voor de Foreign Investment of the Year Trophy 2020. Dat maakte Flanders Investment & Trade (FIT) vandaag bekend. De Zwitserse chocoladefabrikant Barry Callebaut verhuist binnenkort zijn Europese distributiecentrum van Aalst naar Lokeren. Het nieuwe Global Distribution Centre in Lokeren zal worden ontwikkeld door WDP en wordt het grootste chocolademagazijn ter wereld. De nieuwe vestiging is goed voor een totale investering van 100 miljoen euro. Barry Callebaut gaat ervan uit dat de nieuwe site extra jobs zal creëren, maar kan nog geen concrete aantallen noemen. In eerste instantie maken de 85 werknemers de overstap van Aalst naar Lokeren.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo