blank

Transport & Logistics Awards: de sponsors hebben het er al over

De Transport & Logistics Awards editie 2020 komen eraan en ze zijn nu al het onderwerp van gesprek. We vroegen onze sponsors waarom ze het evenement steunen en welke waarden ze delen met de Transport & Logistics Awards. DKV (sponsor van Truck Fleet-owner of the Year 2020) “DKV steunt de T&L Awards omdat ze bedrijven belonen die zich inzetten voor het milieu, de veiligheid én de sector in het algemeen.” “Net zoals de T&L Awards transport- en logistieke bedrijven in de bloemetjes zetten die zich in de sector onderscheiden, wil DKV alles op alles zetten om al die bedrijven bij te staan zodat ze zich voor 100% op hun core business kunnen concentreren. ‘You drive, we care’, dat is de boodschap. Daarnaast draagt het uitgebreide DKV-netwerk bij aan een beter klimaat. De transporteurs hoeven geen omwegen meer te maken, wat de CO2-uitstoot binnen de perken houdt. De klimaatneutrale DKV CARD CLIMATE biedt bovendien een oplossing om de CO2-uitstoot volledig te compenseren.” Chevron (sponsor van de Transporteur of the Year 2020) “De T&L Awards zijn de hoogmis van de sector in België. Het is de ideale gelegenheid om met collega’s in contact te komen.” “De T&L Awards bekronen bedrijven die het voorbije jaar op verschillende niveaus een voortrekkersrol hebben gespeeld in de sector. Net zoals die bedrijven, wil Texaco een voorbeeld zijn, onder andere met de Delo-motorolie, op het vlak van innovatie en duurzame ontwikkeling. We brengen al onze kennis en expertise samen om het niveau van de sector nog te verbeteren.” Timocom (sponsor van Truck ICT Award 2020) “Voor ons is het antwoord simpel: de T&L Awards zijn een zeer belangrijke bijeenkomst van de sector. Daarom is TIMOCOM nu al voor de vierde maal sponsor.” “‘Future-driven’ is een van de waarden van ons bedrijf. En die vinden we ook bij de T&L Awards terug. De T&L Awards belonen de innovatieve en drijvende krachten van onze sector. Als een van de digitale pioniers van de logistiek hebben we onszelf altijd als voorlopers beschouwd. We begeleiden bedrijven die, samen met TIMOCOM, de mogelijkheden van de digitalisering op een intelligente, eenvoudige en veilige manier willen inzetten. We zijn er dan ook trots op de Truck ICT Award te mogen uitreiken.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo