Transport P. Verdoodt neemt tien Scania’s in gebruik

Bij Transport P. Verdoodt in Dendermonde rijden er sinds kort tien nieuwe Scania trekkers. Die worden ingezet voor uitzonderlijk vervoer en gewoon transport.

Tot 2019 was het logo van Scania niet in de vloot van transportbedrijf P. Verdoodt vertegenwoordigt, maar dat is nu veranderd. Mede-zaakvoerder Peter Verdoodt bestelde zes Scania R500 6×2 trekkers met normale cabine voor uitzonderlijk vervoer en vier R500 4×2 trekkers voor de standaard transporten : “Oorspronkelijk waren we van plan om slechts acht wagens aan te kopen. De drukte in het werk heeft ons alsnog aangezet om er twee extra bij te bestellen. De nieuwe trekkers werden geleverd via Scania Drongen maar onderhoud en service zullen plaatsvinden bij Scania Hamme, vrij dicht bij ons eigen bedrijf. De contacten tussen transporteur en dealer zijn uitstekend. Uiteraard hopen wij ten zeerste dat dit gedurende de volgende zeven jaar zo blijft. Dit zal dan ook een grote rol bepalen in onze volgende aankoop.” Alle vrachtwagens zijn uiteraard voorzien van een Repair & Maintenance servicecontract met een looptijd van zeven jaar.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo