Volvo FH I-Save overtuigt Van Tittelboom

Van Tittelboom, een klein transportbedrijf uit Sint-Lievens-Houtem, nam onlangs zijn eerste Volvo FH I-Save in gebruik. Na twee maanden is het verbruik merkbaar lager. Van Tittelboom is onderaannemer van Transport Marcel Depaire (groep Alders) en heeft negen Volvo FH-trekkers in de vloot. De nieuwe Volvo FH 460 I-Save wordt ingezet op de lange afstanden in Frankrijk. Volgens Marnix Van Tittelboom wordt er met I-Save effectief ruim 10% diesel bespaard en is ook de chauffeur bijzonder blij met zijn nieuwe FH: “Hij kende het comfort van de FH met Globetrotter-cabine al, maar hij is nu ook bijzonder enthousiast over de extra trekkracht: de truck is voelbaar sterker. Ik denk wel dat dit een argument is om nieuwe chauffeurs aan te trekken.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo