20 elektrische Renault Trucks voor Carlsberg

Renault Trucks heeft een belangrijke overeenkomst afgesloten met de groep Carlsberg voor de levering van 20 D Wide Z.E 26 ton distributietrucks. De volledig elektrische voertuigen zullen in de loop van het jaar worden geleverd. De twintig elektrotrucks worden ingezet door de Feldschlösschen brouwerij, een Zwitserse dochteronderneming van Carlsberg. Binnenkort zullen ze vanuit de vijftien logistieke locaties van de brouwer dagelijkse beleveringsrondes rijden van tussen de 100 en 200 km (200 km is de reële autonomie die door de constructeur is aangekondigd) om het bier af te leveren bij de Zwitserse klanten. Bruno Blin, president van Renault Trucks: “Het is voor elektrische trucks het eerste grote Europese contract. Voor onze klanten bewijst het dat de transport- en logistieke sector een grote verandering ondergaat maar het laat ook de realiteit zien: Renault Trucks produceert elektrische trucks die over een paar weken op de Europese wegen rijden.” De Renault Trucks D en D Wide Z.E. worden geproduceerd in de fabriek van Blainville-sur-Orne.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor. Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo