Active Park Assist voor de Ford Transit

Om de chauffeurs te helpen bij het parkeren van hun Transit, maar ook om eventuele herstellingskosten door aanrijdingen te voorkomen, biedt Ford de Active Park Assist-technologie aan. De Active Park Assist-technologie van Ford helpt de chauffeur om de meest geschikte parkeerplaats te vinden en parkeert het voertuig vervolgens automatisch op die plek. De chauffeur hoeft alleen maar op het gas- en rempedaal te duwen. Het systeem maakt parallel parkeren mogelijk (om bijvoorbeeld aan een laadkaai plaats te nemen) maar ook in een rij parkeren (afstand tussen twee voertuigen) op een plek die amper 0,8 m langer is dan het voertuig zelf. De technologie is beschikbaar op de nieuwe Transits en Transits Custom die in 2019 op de markt zijn gekomen. Ze gebruikt twaalf ultrasoonsensoren. Ze wordt aangevuld door de Park-Out Assist om automatisch uit de parkeerplaats te rijden, de Cross Trafic Alert die de chauffeur waarschuwt als zich tijdens de manoeuvres gebruikers achter het voertuig bevinden, het Side Sensing System dat geluids- en lichtsignalen stuurt wanneer het voertuig obstakels nadert en een camera met een breed zicht voor- en achteraan.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo