Asse neemt een eerste MAN eTGE in gebruik

De gemeente Asse heeft een eerste MAN eTGE-bestelwagen in gebruik genomen. Dit is een nieuwe stap op de weg naar een groenere gemeente. De MAN eTGE vervangt een twintig jaar oude bestelwagen en zal hoofdzakelijk worden ingezet als mobiele werkplaats voor de schrijnwerkers van de gemeente. Het voertuig heeft hetzelfde nuttig volume als zijn dieselequivalent en beschikt met een enkele laadbeurt over een actieradius van 150 km. De eTGE is bovendien uitgerust met diverse energiebesparende opties die zijn autonomie nog verbeteren. Het is voor het eerst dat MAN een model als de eTGE aan een overheidsinstantie levert. De sleutels werden overhandigd in aanwezigheid van Koen Van Elsen, burgemeester van Asse, en van Mikaël Van Cauter, Sales Director van MAN Truck & Bus.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo