[ADVERTORIAL] Cargo Lifting lanceert Cargo Minute: opgebouwde bedrijfsvoertuigen, beschikbaar in enkele dagen!

De leveringstijd voor een lichte bedrijfswagen reduceren van enkele maanden tot een paar dagen, dat is de ambitie van Cargo Minute. Dit programma wordt dit jaar gelanceerd door het koetswerkbedrijf Cargo Lifting (Villers-le-Bouillet) bij de inhuldiging van de nieuwe opslaghal.

Het idee ontstond bij de vaststelling dat de langere levenstijden die vooropgesteld worden door de toeleveranciers steeds minder overeenkomen met de wens van de klant om zijn voertuigen zo snel mogelijk van een koetswerk te voorzien.
« Als partner van de importeurs van lichte bedrijfsvoertuigen lag het ons nauw aan het hart om hiervoor een oplossing te vinden », legt Olivier Stankiewicz uit, afgevaardigd bestuurder van Cargo Lifting. « Wij willen een belangrijke voorraad aan onderdelen aanleggen, partnerschappen ontwikkelen met concessiegroepen en plaats vrijmaken in onze werkplaats om tegelijkertijd het ritme en het volume te kunnen opvoeren. »

Onderdelen en voertuigen op 4000 m2

De onderdelen hebben betrekking op de meest gevraagde typen van kastopbouw en kippers, maar evenzeer toebehoren zoals materieelkoffers, laadkleppen, dakimperiaals, vloeren en zijwanden. Met Cargo Minute kan het overhandigen van de sleutels, wat vroeger tot 5 maanden kon oplopen, nu afgerond worden op enkele dagen!
Deze evolutie kan van start gaan eens de nieuwe opslaghall van 4000 m2 op de site van Cargo Lifting in Villers-le-Bouillet operationeel zal zijn. Dat moet gebeuren in het derde trimester van dit jaar. Naast een imposante voorraad onderdelen, zal de nieuwe hall het ook mogelijk maken op 2000 m2 ondergronds tot 90 voertuigen te stockeren.
« Iedereen wint bij deze operatie,” verheugt zich Olivier Stankiewicz. « We doen de eindklant een plezier die niet zo lang op zijn voertuig moet wachten, het imago van de importeurs komt er beter uit, de concessiehouders kunnen gemakkelijker en sneller verkopen en wij verhogen ons volume. »

Lees alles over Cargo Lifting N.V.

Cargo Lifting N.V.

video

Cargo Lifting (winner Best Innovation Van 2020) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Een mooie trofee in de kantoren van Cargo Lifting. Na drie opeenvolgende jaren een derde plaats behaald te hebben, won het carrosseriebedrijf uit Villers-le-Bouillet eindelijk de Best Innovation Van 2020. De prijs beloont Cargo Lifting voor de ombouw van 17 MAN TGE’s in het kader van een openbare aanbesteding. De voertuigen zijn bestemd voor de […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo