De Matexpo Demo Days vinden plaats in Peruwelz

De organisatoren van het salon Matexpo hebben aangekondigd waar de tweede editie van de Matexpo Demo Days zich zal afspelen: na een voormalige groeve in Braine l’Alleud, wordt het deze keer een toekomstige bedrijfsruimte in Peruwelz. De Matexpo Demo Days zullen dus op 5 en 6 september plaatsvinden in de nieuwe economische zone Polaris, vlakbij afrit 29 (Peruwelz-Beloeil) van de E42-snelweg. In totaal wordt meer dan twintig hectare ter beschikking van de exposanten gesteld, maar de testritten met de voertuigen en machines blijven de kern van het evenement uitmaken.

Lees alles over Matexpo

Matexpo

video

BOUW.TV 15: Herbekijk de volledige uitzending (Matexpo special)

Philippe Quatennens gaat met zijn Isuzu’s D-Max Life en D-Max Urban op zoek naar interessante exposanten van Matexpo. Wie komt er allemaal aan bod? Een teaser van het nieuwe gamma bouwtrucks van Scania. Volkswagen stelt zijn nieuwe bouwgamma voor. We gaan op bezoek bij Devako Machinery en hun klant Furnibo. Ook gaan we op visite […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo