DHL Supply Chain België Top Employer

Enkele dagen geleden kondigden we al aan dat DHL Global Forwarding Belgium door het Top Employer Institute tot Top Employer 2020 was uitgeroepen. Nu laat DHL ons weten dat ook DHL Supply Chain die titel in België heeft behaald.

Thomas Ogilvy, Board Member Human Resources bij Deutsche Post DHL Group verklaart: “We zijn Top Employer in 75 landen en daar zijn we ongelofelijk trots op. Onze medewerkers zijn ons kostbaarste goed. Daarom bieden we hen een werkomgeving waarin ze zich gerespecteerd voelen en waarin ze zich volop kunnen ontplooien. Dankzij de onderscheiding van het Top Employer Institute kunnen we onze positie als aantrekkelijke werkgever nog verstevigen.” Het instituut benadrukt dat DHL zich vooral onderscheidt wat betreft het beheer van talent, bedrijfscultuur, opleiding en ontwikkeling.

Op de foto (van links naar rechts): Frederik Lemmens (Compensation & Benefits Manager DHL Supply Chain België), Rob Kersten (VP HR Benelux DHL Supply Chain) en Jan Deltour (Business Unit Director België DHL Supply Chain).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo