Een Lifetime Achievement Award voor Jacky Mouligneau

Het was ongetwijfeld een van de hoogtepunten van de ceremonie van de Transport & Logistics Awards 2020: Jacky Mouligneau werd in de bloemetjes gezet voor zijn hele professionele carrière. Hij ontving hiervoor een Lifetime Achievement Award. In de kleine Belgische transportwereld staat Jacky Mouligneau vooral voor twee zaken bekend: zijn absolute trouw aan Scania, een merk waar hij al sinds zijn eerste dag bij Denonville, in 1967, voor werkt. En de fundamentele rol die hij bij Febiac heeft gespeeld bij het opzetten van het Truck & Transport-salon. Toen hij hem zijn prijs overhandigde, benadrukte Christophe Duckers (Managing Director van TRANSPORTMEDIA) andere markante trekken van Jacky Mouligneaus persoonlijkheid: van zijn passie voor al wat rijdt tot zijn absolute Belg-zijn. Hij is immers in Lessines geboren maar heeft altijd in Vlaanderen gewoond en is dus het prototype van de perfect tweetalige Belg.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo