GLS Belgium Distribution opent een nieuw magazijn in Tongeren

GLS Belgium Distribution laat weten dat het zijn nieuwe terminal in Tongeren in gebruik heeft genomen. Die terminal is het eerste vrachtcentrum van GLS in België en er is ruimte voor uitbreiding. GLS Belgium Distribution heeft zeven miljoen euro in deze nieuwe opslagplaats en het materiaal geïnvesteerd. Het magazijn beslaat 5.700 m2, heeft 75 laadpoorten en een dagelijkse capaciteit van 2.500 palletten. Een derde van de poorten is uitgerust met laadbruggen voor vrachtwagens die geen hefplatform hebben. Een volumescanner en twee in de vloer verwerkte weegplatforms registreren automatisch de afmetingen en het gewicht van de palletten. GLS bevestigt ook dat het zich inzet voor het milieu en voor de veiligheid. Zo werkt het met heftrucks met droge batterijen, rails in energieabsorberend polycarbonaat die ook na een botsing intact blijven, ledverlichting, een pomp voor het hergebruiken van regenwater, 900 zonnepanelen, enz. In de loop van de zomer zou er ook nog een opslagplaats voor pakjes moeten komen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo