Groep Peter Deckers geeft voertuigbeheer aan J&T Autolease

Peter Deckers wil dat zijn medewerkers rijden met een bedrijfsvoertuig dat comfortabeler en nieuwer is dan hun eigen privéwagen. Dat zei hij bij de overdracht van het beheer van het volledige wagenpark van de Groep Peter Deckers aan J&T Autolease en Garage Van Kelst.

De groep Peter Deckers pakt totaalprojecten aan voor binneninrichting, van ontwerp over uitvoering tot afwerking. De groep omvat Woonontwerp Peter Deckers, Ecolectric (elektriciteitswerken), Invatral (verwarming en ventilatie), G&P (gyproc- en pleisterwerken), Janssens-Luyten (interieurbouw) en Schilderwerken Peter Deckers.

Al die bedrijven hebben samen 45 bedrijfsvoertuigen, een wagenpark dat ze tot nog toe zelf beheerden. Dat vlootbeheer geven ze nu over aan J&T Autolease en Garage Van Kelst in Schriek zodat de vaklui zich volledig kunnen focussen op hun werk. Zaakvoerder Peter Deckers spreekt van ‘medewerkers’ en niet van ‘werknemers’ en benadrukte tijdens de voorstelling in Schriek dat met het nieuwe logo op de nieuwe voertuigen ook de eenheid van de groep wordt verstevigd.

Vervangwagen

Peter Deckers wil dat zijn medewerkers in alle comfort naar hun werk kunnen rijden. “Ze zitten tot vier uur per dag in hun wagen”, zegt hij. “Zoals nu bijvoorbeeld met een werk in Kortrijk. Alle voertuigen zijn uitgerust met zomer- en winterbanden, airco, achteruitrijcamera, parkeersensoren en gps. We gaan de wagens om de vijf jaar vernieuwen. Op die manier voldoen ze ook aan de normen van de lage emissiezones.”

Alle wagens van de groep kunnen terecht bij Garage Van Kelst in Schriek voor onderhoud, herstellingen, banden, carrosserie en glasbraak. Er staan ook steeds twee bestelwagens exclusief ter beschikking van de Groep Peter Deckers als vervangwagen. Zo kunnen de medewerkers ook bij pech of ongeval zonder onderbreking verder werken.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo