Hankook en Schmitz Cargobull verlengen hun strategische alliantie

Bandenfabrikant Hankook en de constructeur van getrokken voertuigen Schmitz Cargobull hebben laten weten dat ze hun strategische alliantie verlengen tot 2022. De samenwerking begon in 2013 en wordt nu dus verlengd. Ze voorziet dat Hankook de Duitse constructeur voor zijn hele gamma van aanhangwagens en opleggers van banden blijft voorzien. Het materiaal dat Hankook levert, is met name bestemd voor de Europese markt, met negen bandenprofielen van 19.5 en 22.5 inch, inclusief de afmeting Mega Trailer 455/40 R 22.5 (e-cube Max Hankook-gamma). Alle banden worden rechtstreeks geleverd bij de productievestigingen van Schmitz Cargobull. Op de foto (van links naar rechts): Dietmar Olbrich, Vice President Marketing & Sales Hankook Reifen Deutschland; Manfred Zoni, Sales Director Truck Hankook Reifen Deutschland; Ho Bum Song, Managing Director Hankook Reifen Deutschland; Ralf Borgschulte, Strategic Purchasing Schmitz Cargobull; Ullrich Stünkel-Eilering, Purchasing Manager Schmitz Cargobull; Holger Guse, Senior Sales Manager Truck & Bus Hankook Reifen Deutschland.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo