Featured Video Play Icon

Jost Group wint de Green Truck Award 2020

Jost Group (Herstal) heeft de Green Truck Award 2019 in de wacht gesleept. De twee overige laureaten zijn AB Inbev en PostNl.

Uitslag 2020

  1.      Jost Group (Herstal)
  2.      AB Inbev (Leuven)
  3.      PostNl (Mechelen)

De winnaar in het kort

Van Jost Group wordt algemeen erkend dat ze een sleutelrol hebben gespeeld in de popularisering van LNG (vloeibaar aardgas) als alternatieve brandstof in België door te investeren in zowel 500 LNG-voertuigen als in eigen tankstations. Maar deze resolute technologische aanpak verbergt geen enkel zwak punt in het beheer van de basics: het optimaliseren van de planning, het verminderen van het aantal lege kilometers, een strikte opvolging van het verbruik en het coachen van de chauffeurs zijn ook voorbeeldig.

De Green Truck Award wil Belgische vloten bekronen die de milieudimensie het beste heeft ingepast in zijn vlootbeheer en zijn bedrijfsfilosofie in het algemeen, en die bijzondere inspanningen hebben geleverd om hun vloot en het beheer ervan te vergroenen. Deze prijs kreeg de steun van Traxio, Total/AS24 en van Iveco.

 

Lees alles over Iveco Belgium NV/SA

Iveco Belgium NV/SA

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo