MSTS lanceert het MSTS Tolls Consortium in Italië

MSTS, de internationale leverancier van betaaloplossingen en B2B-krediet, heeft de registratie bekendgemaakt van het MSTS Tolls Consortium in Italië. Met het MSTS Tolls Consortium kunnen wagenparken de kosten van de wegentol consolideren. Het zorgt er ook voor dat de leden het hoogst mogelijke kortingsniveau bij de regering krijgen. Om daarvan te kunnen genieten, vul je het eenvoudige formulier in dat MSTS online heeft geplaatst. Inez Berkhof-Hollander, vicepresident EMEA: “De organisatie spant zich in om een volledige EETS-leverancier te worden. Ze wil ook een leverancier zijn van toldiensten waarmee Europese vloten van topproducten, -prijzen en -kortingen kunnen genieten”. Om als lid van het MSTS Tolls Consortium van kortingen te kunnen profiteren, moeten transportbedrijven over Italiaanse tolwegen rijden en nummerplaten hebben die in de EU zijn geregistreerd.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo