René Achinger is de nieuwe CEO van Mercedes-Benz Vans Benelux

Mercedes-Benz Vans Benelux heeft René Achinger tot zijn nieuwe CEO benoemd. Hij volgt Jorus Vos op die elders andere functies gaat vervullen. René Achinger begon zijn professionele carrière bij Daimler-Benz AG in 1998 in het MB Cars serviceproductmanagementteam. In 2008 werd hij regionaal verantwoordelijke voor service bij de dealerbedrijven van Daimler AG en tussen 2014 en 2018 was hij het hoofd van de nieuwe serviceafdeling van Mercedes-Benz Vans in Duitsland. Na een tussenstop in Polen werd hij in 2018 benoemd tot directeur-generaal van Mercedes-Benz Vans en sinds 1 februari van dit jaar vervult hij dus de functie van CEO bij Mercedes-Benz Vans Benelux. Hij licht toe: “Ik ben er trots op deel uit te maken van het Vans BeNeLux-team, dat qua aantallen de vierde markt is voor Mercedes-Benz Vans. Ik hoop dit met het team en de dealers nog verder te vergroten.”  

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo