Featured Video Play Icon

Renewi wint de Truck Fleet Owner of the Year 2020

Renewi (Mol) won de prijs van Truck-Fleet Owner of the Year 2020 tijdens de Transport & Logistics Awards. Indaver Logistics en LDA Transports eindigden als tweede en als derde.

Uitslag 2020

  1.       Renewi (Mol)
  2.       Indaver Logistics (Willebroek)
  3.       LDA Transports (Libramont)

De winnaar in het kort

Renewi, een van de Europese leiders op het gebied van afvalinzameling en -recyclage, exploiteert een van de grootste Belgische vrachtwagenvloten. Een vloot verspreid over meer dan 40 locaties, wat het werk van de vlootmanager er niet eenvoudiger op maakt. Dataverzamelings- en beheertools staan daarom centraal in een organisatie die resulteert o.a. in een zeer proactieve benadering van voertuigonderhoud en een sterke focus op veiligheid.

Veel industriële en commerciële bedrijven en firma’s in openbare diensten gebruiken vrachtwagenvloten voor hun activiteiten. De kwaliteit van het beheer van die vloten die transporten voor eigen rekening uitvoeren, mocht ook wel in de kijker geplaatst worden. Dat gebeurt sinds 2002 met de prijs van de Truck Fleet Owner of the Year, die dit jaar de steun kreeg van Ford, van DKV en van DAF.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo