Scania brengt de Fuel Fighter uit

Scania lanceert het Fuel Fighter-model op de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt. Het doet dit in het kader van een actie die inzet op het lage verbruik van zijn voertuigen. Het Fuel Fighter-model heeft een SCR-only motor van 13 liter met een vermogen van 410, 450 of 500 pk. Het wordt aangeboden in trekker- of motorwagenversie. De aankoop van een Fuel Fighter gaat bovendien gepaard met zes maanden gratis driver coaching. Tijdens die periode leert de chauffeur de maximale doeltreffendheid uit het voertuig te halen en tegelijk het verbruik te verlagen. De constructeur benadrukt de reputatie van de 13-litermotor en herinnert ons eraan dat die tal van records voor laag verbruik heeft verbroken. Verder vermelden we bij de uitrusting van dit speciale voertuig het LED Premium verlichtingspack, het veiligheidspack, de infotainmentnavigatie, de R4100D-retarder met vrijloopfunctie, het geconnecteerde energie-efficiëntiepack, het leren stuur en de Premium-chauffeursstoel.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo