Transport & Logistics Awards: de sponsors hebben het er al over

De Transport & Logistics Awards editie 2020 komen eraan en ze zijn nu al het onderwerp van gesprek. We vroegen onze sponsors waarom ze het evenement steunden en welke waarden ze delen met de Transport & Logistics Awards. Na DKV, Chevron en Timocom, doen twee nieuwe sponsors hun zegje.

Total en AS24 (sponsor Green Truck Award 2020)

“Als sponsor van de Transport Awards tonen Total en AS24 opnieuw hoe ze zich ervoor inzetten om de professionals uit de transportsector het hele traject lang te begeleiden om tot een duurzame mobiliteit te komen.”

“Voor Total en AS24 is het essentieel om de transportbedrijven te kunnen helpen met hun diverse mobiliteitsbehoeften. We doen dit door concrete oplossingen te ontwikkelen en aan te bieden op het vlak van brandstof met de nieuwe energieën (elektriciteit, CNG, LNG, waterstof, …) en van diensten. Dit laatste doen we onder andere via fleetmanagement. Total en AS24 begeleiden bedrijven bij hun energietransitie en andere uitdagingen zoals hun operationele prestaties. Ze bieden hen, via innovatieve, digitale en geconnecteerde oplossingen, een grotere gemoedsrust.

TVM (sponsor Truck Safety Award 2020)

Jan van Waterschoot: “De veiligheid van het transport verbeteren, zit ons in het bloed. Het spreekt dan ook voor zich dat wij de Transport Safety Award steunen.

“Als gespecialiseerde verzekeraar concentreren onze diensten zich op het risicobeheer, de preventie, opleiding en een verhoogde veiligheid en we doen dit door de technologie en de gegevens intelligent te gebruiken. De Transport Safety Award bekroont bedrijven die van veiligheid een prioriteit hebben gemaakt. Ze doen dit onder andere via het opleiden van hun werknemers en de uitrusting van hun voertuigen. Door deze vooruitstrevende bedrijven een platform te geven, wordt het mogelijk om de bewustwording en het belang van de veiligheid in de sector te benadrukken. En dat kan de verkeersveiligheid alleen maar ten goede komen.”

Lees alles over DKV Euro Service Benelux BV

DKV Euro Service Benelux BV

video

TRANSPORT & VAN.TV 42: één box voor heel Europa via DKV Euro Service

DKV Euro Service is al meer dan 85 jaar een van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek. Van verzorging onderweg tot het afrekenen van tol en btw-restitutie, op alle Europese wegen kunnen transporteurs op DKV rekenen. Met de DKV BOX EUROPE lanceert DKV een nieuwe, interoperabele tolbox voor heel Europa.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo