Van Hove biedt technische keuring in Kruibeke

De Renault Trucks-garage Van Hove in Kruibeke, die in maart 2019 opende, is de eerste Belgische Renault Trucks-vestiging die technische keuring op site aanbiedt. Luc Van Hove, zaakvoerder van Van Hove Garages, vertelt: “De toestellen plaatsen en de keuringszone conform de strenge eisen van Mobiliteit & Openbare Werken installeren was een huzarenstukje. In november werd de hele installatie goedgekeurd en kregen we groen licht om te starten. We beslisten dan om ook nog te investeren in een extra administratief medewerker zodat alles vlot kan verlopen. Nu zijn we dus écht klaar om de eerste vrachtwagens te ontvangen voor keuring.” Hij benadrukt dat vrachtwagens van alle merken een technische keuring kunnen krijgen. Van Hove Garages werkt hierbij samen met keuringsonderneming SBAT. “Keuringen op verplaatsing gebeuren steeds vaker en het is een win- winsituatie”, vertelt Jurgen Robrecht, adjunct-technisch directeur bij SBAT. “De chauffeurs hoeven zichzelf niet meer te verplaatsen of in een lange wachtrij te staan en op onze terreinen reduceren we het aantal wachtende voertuigen.” SBAT-medewerkers zullen elke dinsdag van 11u tot 15u30 aanwezig zijn in de vestiging in Kruibeke, maar luc Van Hove hoopt op korte termijn het aantal keuringsmomenten verder uit te breiden.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo