Featured Video Play Icon

Van Marcke wint de Logistics Building of the Year 2020

Van Marcke heeft de prijs van Logistics Building of the Year 2020 tijdens de Transport & Logistics Awards gewonnen. DHL en Stockhabo eindigden als tweede en derde. Uitslag 2020
  1.       Van Marcke (Rekkem)
  2.       DHL (Diegem)
  3.       Stockhabo (Moeskroen)
De winnaar in het kort Van Marcke nam vorig jaar een volledig nieuwe Europees Distributiecentrum van maar liefst 90.000 m² in gebruik. Het familiebedrijf voor sanitair en verwarmingstoestellen concentreerde er de logistiek die tot dan verspreid was over verschillende sites. Het nieuwe gebouw maakte een verbetering van de processen mogelijk. Dat leidde tot een meetbare verbetering van de orderverwerking, planning en klantentevredenheid. De jury was bijzonder onder de indruk van de duurzaamheid van het gebouw en innovatieve technieken die hiervoor worden ingezet. Ook op gebied van veiligheid en werksfeer was de verbetering duidelijk meetbaar. De prijs ‘Logistics Building of the Year’ heeft tot doel een onderneming te belonen met een uitzonderlijk gebouw voor logistieke doeleinden. De gebouwen worden beoordeeld op basis van volgende criteria, zoals geschiktheid volgens de logistieke noden en behoeften van de eindgebruiker, bijdrage van het gebouw tot de operationele prestaties, milieuprestaties, architecturale en esthetische kwaliteiten en bijdrage tot een verhoogde veiligheid en/of het welzijn op het werk. Deze prijs kreeg de steun van A-Safe.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo