Volkswagen Commercial Vehicles gaat 420 e-Crafters aan Chronopost leveren

Volkswagen Bedrijfswagens heeft een grote bestelling van 420 e-Crafters binnengekregen. Die 420 elektrische bestelwagens zullen in de loop van de twee komende jaren bij het Franse bedrijf Chronopost worden geleverd.

Chronopost, een filiaal van Groupe La Poste, heeft na een reeks van intensieve tests voor de e-Crafter gekozen. De bestelling past binnen het streven van de groep naar milieuvriendelijke oplossingen voor de stadslogistiek. Sinds september 2019 belevert Chronopost zijn Parijse klanten met een wagenpark dat volledig bestaat uit voertuigen met alternatieve aandrijfsystemen. In juni 2020 wordt die dienst uitgebreid naar achttien Franse steden. Martin Piechowski, president van Chronopost: “Elektrische voertuigen zoals de e-Crafter waar wij voor hebben gekozen, hebben vandaag voldoende autonomie om op grote schaal in heel Frankrijk te worden ingezet. Ze worden ook gebruikt bij ‘last mile’-leveringen waarbij ze in stadscentra actief zijn zonder hierbij het leefmilieu van de plaatselijke bewoners te verstoren.” Op de foto: Martin Piechowski (rechts) samen met Heinz-Jürgen Löw, lid van de directie van VWCV en verantwoordelijke voor verkoop en marketing.

Lees alles over

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo