Autotech krijgt een Volvo FH… die nooit zal rijden

Het opleidingscentrum Autotech, dat onder andere vrachtwagenmechaniekers opleidt, heeft een gloednieuwe FH-trekker, die nooit zal rijden, gekocht bij Groupe Dupont, de Volvo Trucks-dealer voor Henegouwen.

Dit voertuig wordt gebruikt als lesmateriaal voor werkzoekenden die 36 weken opleiding volgen, waarvan 12 weken stage. Autotech is inderdaad de enige van de 24 opleidingscentra die door Forem worden gecoördineerd om zich te richten op vrachtwagens, met een werkplaats, drie nieuwe en gebruikte vrachtwagens en verschillende educatieve testbanken (o.a. motoren en versnellingsbakken). Met de levering van deze nieuwste generatie FH zal Autotech met name in staat zijn om op het gebied van de elektronische technologie voorop te blijven lopen.

Lees alles over Volvo Trucks Belux

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo