AutoTechnica uitgesteld tot oktober

Door de risico’s verbonden aan de huidige toestand rond het Coronavirus gaat de 20ste editie van AutoTechnica & Service Station CarWash niet door zoals gepland. In plaats van eind maart gaat deze door van 4 tot en met 7 oktober 2020 in Brussels Expo.

“AutoTechnica wil de veiligheid, gezondheid en welzijn van exposanten, medewerkers en bezoekers kunnen blijven waarborgen. Wij hebben moeten vaststellen dat sommige bedrijven een richtlijn opleggen of opgelegd krijgen, waardoor deelname of bezoek aan AutoTechnica op de geplande data niet langer mag of kan. Om duidelijkheid en zekerheid te bieden ruim drie weken voor aanvang van de eerste beursdag werd dus beslist om deze editie te verplaatsen”, aldus mede-organisator
Klaus Van Cauwenberghe.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo