Belangrijke overname voor Savoye

SAVOYE, ontwikkelaar, producent en integrator van standaard en maatwerk oplossingen voor de intralogistiek, heeft het Franse bedrijf SoCloz overgenomen, dat digitale omnichannel platforms (SaaS) ontwikkelt voor fysieke winkelketens.

SoCloz is opgericht in 2012 en heeft ondertussen meer dan 30.000 winkels in 18 landen voorzien van hun product. Dit digitale platform wordt gebruikt om alle omnichannel kanalen, zowel online (Ship from Store, Click & Collect, E-reservering,  levering via koeriersdienst, etc.) als in de winkel (orderinvoer, take-away sales) in te richten door een combinatie van 3 systemen: een check-out systeem, in-store omnichannel ordermanagement en een OMS (Order Management Systeem) om de in-store orders te beheren. SoCloz heeft vele winkels geholpen hun inkomsten te verhogen (+5 tot 10%), voorraadtekorten te verminderen (-15%) en restvoorraad te verminderen (-10%).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo