CertiWeight werkt enkel nog met vooruitbatingen via cinvio

CertiWeight is de eerste logistieke/maritieme dienstverlener die toetreedt tot het cinvio-platform. Dit is een platform voor organisaties die hun diensten in vooruitbetalingen willen afrekenen en zo hun gebruikers één enkele logistieke digital wallet aanbieden. 

CertiWeight verzorgt een gecertificeerde, cloud-based VGM-oplossing voor terminals en verladers met eigen weegapparatuur. Gezien de noodzaak om een concurrerende prijs te waarborgen en het hele proces in eigen handen te hebben, werd er gekozen voor cinvio voor het afhandelen van de vooruitbetalingen.

Cinvio zorgt ervoor dat gebruikers zich vooraf registreren en betalen voor hun diensten. Zo weten de dienstverleners wie hun klanten zijn en dat de gevraagde diensten vooraf betaald zijn.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo