[CORONA] Touring biedt gratis pechverhelping voor alle essentiële beroepen

Touring heeft zich van zijn beste kant laten zien. Het heeft beslist om vanaf nu gratis pechverhelping te verlenen aan al het medische personeel onderweg naar hun werkplaats. Ook de politie, brandweer, leger en andere essentiële beroepen kunnen gratis beroep doen op de diensten van Touring

Touring, één van de belangrijkste mobiliteitpartners in onze land, vroeg zich af hoe ze zich nuttig kunnen maken om de bevolking te helpen tijdens deze crisis. “Medisch personeel verricht een heldenjob om het virus de baas te kunnen. In die zin willen we hen dan ook helpen door ervoor te zorgen dat ze ten allen tijde op hun werk raken. Tot en met 5 april staan onze wegenwachters dus ten dienste van dokters, verplegers, wetenschappers en ander medisch personeel met pech onderweg”, luidt het.

Maar Touring breidt deze dienstverlening ook uit om politie, leger en brandweer te verzekeren van hulp bij pech onderweg. Dit voor hun verplaatsingen naar het werk.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo