Daimler handhaaft zijn servicenetwerk

Vrachtwagens en bussen zijn gezien de situatie bijzonder belangrijk. Mercedes-Benz Trucks, FUSO en Daimler Buses doen er dan ook alles aan om reserveonderdelen en onderhoudsdiensten te garanderen, daar waar het organisatorisch mogelijk is. 

Onder voorbehoud van de overheidsmaatregelen wil Daimler het Europees servicenetwerk met tot 3.000 Servicepunten in heel Europa in stand te houden. De medewerkers zoeken pragmatische en ongecompliceerde oplossingen om de voertuigen van onze klanten op de baan te houden.

Op dit moment moeten commerciële voertuigen voor vervoer en logistiek beschikbaar zijn om de bevoorrading en de ophaling te garanderen, evenals de hulpdiensten. Daarom is het cruciaal dat de servicepunten up and running blijven waar mogelijk.

Lees alles over Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg

video

TRANSPORT & VAN.TV 44: Mercedes eVito (eVan Xperience)

Afgelopen zomer lanceerde Mercedes-Benz Vans de 100% elektrische eVito. Het nieuwe model is uitgerust met een 41,4 kWh sterk accupakket, waarmee hij een actieradius heeft tot 160 km. Het accupakket bevindt zich onder de laadvloer en gaat niet ten koste van de laadruimte. De Mercedes eVito is de eerste volwaardige elektrische bestelwagen in het midsize […]

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo