Editie 2020 van de Alphabet Mobility Awards gaat niet door

Door de ontwikkelingen omtrent COVID-19 en als gevolg van de getroffen veiligheidsmaatregelen heeft Alphabet besloten de editie 2020 van de Alphabet Mobility Awards, die gepland was voor 23 april, te annuleren.

“We hebben deze beslissing genomen aangezien de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, partners, klanten en het publiek de eerste zorg is van Alphabet. Alphabet organiseert al 28 jaar de Alphabet Mobility Awards en bekroont elk jaar de beste voertuigen en leaseoplossingen voor bedrijven en hun medewerkers. We bereiden ons nu voor op de 2021 editie om de toekomstige winnaars van de Alphabet Mobility Awards te delen met onze partners, klanten en medewerkers.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo