Medacars bestelt vier Scania’s V8 Special Edition

Het Limburgse transportbedrijf Medacars (Hasselt) viert haar 25-jarig bestaan met een uitzonderlijke bestelling van vier Scania Special Edition V8’s. Vorig jaar mocht Medacars haar eerste 25 kaarsjes uitblazen. De oprichting van zijn eigen transportbedrijf was het eerste professionele wapenfeit van Raf Medaer: “Ik had een brede belangstelling voor alles wat met auto’s, vrachtwagens en de bijhorende mechaniek te maken heeft. Ik volgde de vereiste Cursus voor Vakbekwaamheid en ging aan de slag met een Renault Express. Na vier maanden volgde de eerste aanwerving. Vrij snel liet ik het rijden voor wat het was, om me volledig op het management toe te spitsen.” Nu bestaat de vloot uit 34 trekkers, waaronder tien Scania’s die bij Buga in Hasselt worden onderhouden. “Wij rijden principieel enkel met Belgische chauffeurs. Op zich werkt dit prima natuurlijk, maar ik vind het wel ontzettend belangrijk dat deze samenwerkingen een duurzaam karakter hebben. Om dit mogelijk te maken verschaffen we hen comfortabele werkomstandigheden. We rijden ook met een jong wagenpark, wat zeer gewaardeerd wordt. Voor zover het economisch haalbaar is geven we hen ook inspraak in de voertuigen die we kopen. Zo ontstond onze samenwerking met Scania.”

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

Scania: “The Mud Runner” of beter gezegd de Scania XT G500

“The Mud Runner”, of beter gezegd de Scania XT G500. Een voertuig specifiek ontwikkeld voor het zwaarste werk, en beschikbaar in tal van cabineversies en motoren. Een ware eye-catcher, zo ontdekten ook de bezoekers van Matexpo.  De basis van de Scania XT is een robuuste bumper die aan de voorkant van de cabine 150 mm […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo