Middlegate: “Goed dat we eCMR hebben! »

Zoals alle transportbedrijven wordt ook MIddlegate sterk getroffen door de coronaviruscrisis. Gelukkig was het bedrijf een van de pioniers van elektronische CMR in België en deze keuze blijkt nu een winnaar te zijn.

Middlegate is een van de belangrijkste spelers in het vervoer tussen België en het Verenigd Koninkrijk. “Ik wil al onze medewerkers bedanken die blijven werken om onze klanten te helpen bij het verzenden van hun goederen. We hebben nog steeds capaciteit beschikbaar en ons personeel staat klaar om bedrijven te helpen die vitale transportcapaciteit nodig hebben”, zei CEO Kim Notman op vrijdag nog.

Twee jaar geleden was Middlegate Europe een van de eerste transporteurs die de elektronische CMR testte, met de technologische ondersteuning van Pionira. “Daar zijn we vandaag erg blij mee”, zegt HR-manager Annelies Geldhof. “Met meer dan 500 PoD’s per dag heeft dit ons in staat gesteld de administratieve lasten met 75% te verminderen, en in deze tijden van coronaviruscrisis zijn alle besparingen welkom. Onze medewerkers kunnen vanuit huis werken en wij kunnen direct na levering van de goederen factureren. Bovendien hoeft de chauffeur de cabine niet meer te verlaten en de elektronische CMR vermijdt de overdracht van papieren documenten, wat helpt om de verspreiding van het virus te beperken. De ontvangst van de goederen wordt bevestigd door middel van sign-on-glass op de Trimble tablet die alle chauffeurs in hun cabine hebben, en onze onderaannemers werken ook vanuit hun smartphones. »

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo