Renault Trucks sluit fabrieken

Om haar werknemers te beschermen en te reageren op de door de Franse regering gevraagde maatregelen om de COVID-19-epidemie in te dammen, heeft Renault Trucks de sluiting van zijn vier productielocaties tot nader order aangekondigd.

De productievestigingen van Renault Trucks in Lyon, Bourg-en-Bresse, Blainville-sur-Orne en Limoges stellen 4.500 mnsen te werk en zullen tot nader order worden gesloten. Voor werknemers van commerciële, onderzoeks – en R&D-entiteiten heeft het bedrijf een protocol voor het werken op afstand geïmplementeerd.

Omdat de rol van transporteurs essentieel is voor de bevoorrading van zorginstellingen en essentiële bedrijven, zullen de 24/7 bijstandsdiensten en de reparatiedienstbedrijven tot nader order operationeel blijven.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo