Scania koppelt de cabine van de L-Serie voortaan aan de DC07-motor

De cabine van de Scania L-Serie met lage instaptrede kan voortaan met DC07-motor worden besteld. Dit verhoogt de nuttige lading. Door de DC07 7 liter-motor (220, 250 of 280 pk) SCR-only aan de cabine van de Scania L-Serie te koppelen, kan zijn laadvermogen met zo’n 360 kg toenemen. In zijn krachtigste versie haalt zijn koppel vanaf 1050 tpm 1200 Nm. We merken op dat de motor op HVO-biobrandstof of FAME kan werken, waardoor de koolstofdioxide tot maar liefst 90% afneemt. Verder heeft het voertuig een knielfunctie en dus ook een lage instap. Hierdoor wordt het instappen makkelijker, wat chauffeurs ontlast die vaak in en uit de cabine moeten stappen. De deur aan de passagierszijde van de Scania L-Serie kan ook met een City Safe Window worden uitgerust om het zicht en de camera’s te verbeteren. Dit alles maakt van de L-Serie – of dat hoopt de constructeur toch – een oplossing voor distributie, afvalophaling en bouw in drukke stedelijke gebieden waar de focus ligt op veiligheid, ergonomie en een laag gewicht.”

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo