STEF overweegt een belastingvrije ‘solidariteitsbonus’

Om de werknemers, die sinds het begin van de coronaviruscrisis aan helse werkomstandigheden zijn blootgesteld, aan te moedigen en te bedanken, zijn sommige vervoerders bereid om uitzonderlijke initiatieven te nemen. Zoals STEF Belgium, een belangrijke speler in het transport van verse producten, wiens directeur Gauthier Morel een beroep doet op de federale overheid.

“Al meer dan een week is er 24 uur per dag en 7 dagen per week vraag naar de gezondheidszorg, de distributie en de voedingsmiddelenindustrie”, legt Morel uit. “Wij willen de moed van onze arbeiders eren en vragen dat we een solidariteitsbonus kunnen toekennen aan onze arbeiders die zich in deze periode van opsluiting ten dienste stellen van onze maatschappij. ». Gauthier Morel richt zich met name tot premier Sophie Wilmes en minister van Financiën Alexander De Croo: “Wij vragen dat deze premie bij wijze van uitzondering zonder kosten voor de werknemer en de werkgever kan worden uitgekeerd. »

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo