Timocom vergemakkelijkt de toegang tot zijn marktplaats

Timocom heeft de toegang tot zijn vrachtbeurs uitgebreid om zoveel mogelijk transportbedrijven te helpen hun cruciale rol in de toeleveringsketen voor essentiële goederen te spelen.

Concreet zijn de limieten die verbonden zijn aan het IP-adres van de gebruiker tijdelijk opgeheven, waardoor het voor de gebruiker gemakkelijker wordt om thuis te werken. Volgens Timocom hadden afgelopen vrijdag al meer dan 5.000 mensen van de meevaller geprofiteerd.

Voor nieuwe klanten belooft Timocom een snelle toegang tot de markt. “Wie zich nu registreert zal ons systeem het komende kwartaal gratis en zonder contractuele verplichtingen gebruiken”, zegt CEO Tim Thiermann.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo