TransFollow wordt Viaservice

Transfollow, het Nederlandse bedrijf dat zoveel heeft gedaan voor de ontwikkeling van digitale oplossingen zoals de elektronische CMR, heet nu Viaservices en heeft zijn hoofdkantoor verplaatst naar Amsterdam.

Transfollow is in 2013 opgericht onder de paraplu van Beurtvaartadres, een leverancier van transportdocumenten. Het principe van de digitalisering van vervoersdocumenten heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijk platform dat elektronische CMR in heel Europa ondersteunt. In 2016 werd Transfollow overgenomen door Viaservices, een Zwitsers bedrijf dat ook actief is in digitale transportoplossingen (en nauw verbonden is met de IRU, de internationale federatie van wegvervoerders).

De naamswijziging is dan ook slechts het logische gevolg van deze overname, aangezien de merknaam ‘Transfollow’ nog steeds commercieel wordt gebruikt om het logistieke gegevensuitwisselingsplatform aan te duiden.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo