Van Mieghem huldigt een nieuw cross-docking center in

De Brabantse logistieker Van Mieghem Logistics heeft op zijn hoofdlocatie in Saintes een nieuw cross-docking center gebouwd. Een tweede fase is in opbouw.

De vestiging van Saintes is de hoofdzetel van Van Mieghem Logistics, maar ze dient ook als hub voor het Astre-net waar Van Mieghem in België een van de pijlers van is. De nieuwe opslagplaats zal op termijn vijftig laadkaaien tellen en zal een oppervlakte innemen van 5790 m2 vloeroppervlak. De eerste tranche (32 kaaien en 4122 m2 oppervlak) is zopas ingehuldigd. Om de efficiëntie van het nieuwe entrepot te verhogen, heeft Van Mieghem Logistics het uitgerust met een geautomatiseerd systeem voor pallettentransport.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo