Vernieuwde Linde V08 heeft grijphoogte van 2,80 meter

Linde heeft zopas de vernieuwde Linde V08 voorgesteld. Vooral het optilbaar bestuurdersplatform is een grote nieuwigheid. Doordat het bestuurderscompartiment apart omhoog kan worden getild, biedt deze verticale orderpicktruck een grijphoogte tot 2,80 m, terwijl de comfortabele werkhoogte van een standaard orderpicktruck ongeveer 1,60 m bedraagt.

De vernieuwde Linde V08 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: enerzijds de V08-01, waarbij de vorken vast verbonden zitten aan het sta-platform, en anderzijds de V08-02, waarbij de vorken onafhankelijk van het platform bewogen kunnen worden. Bij beide versies kunnen de verzamelde goederen meteen op de vorken worden geplaatst en kan snel naar de volgende locatie worden doorgereden.

Een andere nieuwigheid is dat de schakelaars voor het laten stijgen en dalen van het bestuurdersplatform – evenals die voor de liftfunctie van de vorken van de V08-02 – in het midden zijn aangebracht. Zo kan de ordertruck met één hand bediend worden. Het platform kan ook tijdens het rijden met een voetschakelaar worden neergelaten, met een hogere werksnelheid tot gevolg.

 

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo