Featured Video Play Icon

[VIDEOCALL] Gert Snel: “Chauffeurs blijven verantwoordelijkheid nemen”

De coronacrisis is er voor iedereen… Ook voor de Transporteur van het Jaar 2020. Snel Logistic Solutions uit Deinze merkt dat de volumes langzaamaan verminderen, maar kan ondanks de huidige crisis nog steeds rekenen op een betrouwbare aanhang: “Een dikke chapeau voor alle chauffeurs. Ze blijven, zoals het hoort, hun verantwoordelijkheid opnemen”, zegt CEO Gert Snel in een videoboodschap voor Transportmedia. 

Snel Logistic Solutions had tot hiertoe nog niet te klagen. “We hebben nog veel werk dankzij de voedingsindustrie, al zien we dit nu ook langzaamaan verminderen. Onze bediendes werken grotendeels van thuis uit. Chauffeurs en magazijniers zijn uiteraard nog in Deinze. We hebben voor hen de standaardregelen van hygiëne en social distance maximaal benut. De zestigplussers en de mensen die zich wat ziek voelen hebben we actief naar huis gestuurd”, vertelt Gert Snel in de boodschap.

In de video richt hij zich vooral tot de chauffeurs en logistiekers: “Ik vind dat zij een grote pluim verdienen. Ze komen dagelijks in contact met heel wat mensen en toch blijven ze hun verantwoordelijkheid nemen. Ze blijven gewoon aan het woord, zoals het ook hoort eigenlijk.”

“En ik hoop dat we dit volgend jaar nog kunnen zeggen als we deze crisis weer achter de rug hebben”, besluit CEO Gert Snel.

Bekijk hier de integrale videoboodschap: 

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo