Alpega voegt zijn twee TMS’en samen

Vergeet inet en Transwide, zeg maar Alpega TMS, het nieuwe transportmanagementsysteem dat door de Alpegagroep is gelanceerd. Deze nieuwe software is met name aanpasbaar aan alle niveaus van complexiteit van de logistieke keten.

Alpega combineert daarbij twee soorten expertise: Inet was bedoeld voor complexe supply chain behoeften, terwijl Transwide meer bekend stond als een ondersteuning voor transportoperaties. Alpega TMS is daarom gericht op zowel verladers als vervoerders en kan modulair worden geïmplementeerd. In zijn eenvoudigste versie is het een volledige lading transport management tool, maar het kan worden aangevuld met Live Tracking, geavanceerde planningstools, alle andere vervoersmodaliteiten integreren en uitbreiden naar het transport van deelpartijen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo