Best of Van 2020 gaat wel door!

In eerste instantie stond de 2020 editie van Best of Van, die de hele Belgische gemeenschap van lichte bedrijfsvoertuigen samenbrengt, gepland voor donderdag 4 juni. Goed nieuws: deze vierde editie zal in 2020 inderdaad plaatsvinden. Tot ziens op dinsdag 15 september 2020 op het Waerboomhof in Groot-Bijgaarden!

Uitstekend nieuws voor invoerders, dealers, vlootbeheerders, opbouwers, leveranciers en partners die deze grote viering van de lichte bedrijfswagens op prijs stellen: Transportmedia is erin geslaagd een alternatieve datum te vinden voor de 2020 editie. Alternatieve datum maar identieke plaats, want het is nog steeds op het Waerboomhof van Groot-Bijgaarden dat we u verwelkomen op dinsdag 15 september 2020 vanaf 16.30 uur. In plaats van een eindejaarsfeest, wordt de Best of Van dit jaar een back-to-schoolfeest!

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo