Bleckmann scoort goed als e-commerce logistieker

Bleckmann is genoemd als één van de beste e-business dienstverleners van 2020 in de 2020-editie van het Emerce100 imago-onderzoek. Deze lijst biedt begeleiding bij het selecteren van een e-business-serviceproviders in de online-industrie.

Emerce100 is een jaarlijkse publicatie met de resultaten van een onafhankelijk bedrijfsimago-onderzoek, uitgevoerd door een onderzoeksbureau Motivaction. Zorgvuldig geselecteerde respondenten, uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek, evalueerden de kandidaten op basis van hun profielinformatie en bewezen prestaties en bijdrage aan de e-businessmarkt. De verzamelde gegevens zijn gecombineerd met aanvullend feitelijk onderzoek. Het onderzoek wordt weergegeven op een 7-puntsschaal, waarmee het aantal sterren maximaal zeven is. In totaal maakten 759 bedrijven deel uit van het onderzoek.

Bleckmann was even een jaartje uit de lijst, maar komt dit jaar goed terug met 5,5 sterren in de categorie ‘Fulfilment warehousing’, met name vanwege hun flexibiliteit. Daarmee zijn ze topscoorder. Op plaats 3 en 4 staan resp. DSV Multi-Channel Fulfilment en Katoen Natie met 5 sterren.

 

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo